search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 00:01
MENU CLOSE

Πυρά Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» – «Μάθε του πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές» είπε στον Άδωνι

14.05.2024 21:33
gerotziafas polakis 765- new

Μέσω facebook ήρθε η απάντηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη σε όσα υποστήριξε για το πρόσωπο του σε άρθρο του ο καθηγητής Αιματολογίας Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Ο Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζει γελοίο τον κ. Γεροτζιάφα και τον προτρέπει να πάρει τα βουνά, αφού ακόμη και ο Άδωνις Γεωργιάδης τον «παινεύει».

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη

«Γεροτζιαφα διαβασα την «απαντηση» σου .

Ειχα μαθει απο καποιους παλιους συνοδοιπόρους σου πόσο γελοιος ησουν απο το πανεπιστημιο ,αλλα τελικα εσυ παιδακι μου σπας ταμεια .

Αντι άλλης απάντησης (γιατι δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι σου άλλο) σου βαζω αυτο που εγραψα στον Αδωνη που κοινοποιει το αρθρο σου και σε παινευει!

Γι αυτο σου λεω :παρε τα βουνα,δεν σε παιζει ο κοσμος,σου το εδειξε το Μαη και τον Ιουνη ΠΕΝΤΕΚΑΘΑΡΑ!!»

Υπενθυμίζεται ότι ο  πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, επανήλθε σε έντονο ύφος στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη με αφορμή τα εμβόλια του κορωνοϊού.

Ο καθηγητής Αιματολογίας, σε άρθρο του στο dnews.gr, επιμένει στον χαρακτηρισμό «τραμπικός» για τον Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον ότι «απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα και διασπείρει την σύγχυση στους πολίτες δημιουργώντας διαρκώς κρίση εμπιστοσύνης».

Όπως αναφέρει, «ο κ Πολάκης, συνειδητά αναπαράγει και μεταφέρει στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής της χώρας την ισοπεδωτική αντίληψη «όλοι τα παίρνουν ». Συνειδητά συνδράμει στην εγκαθίδρυση της λαϊκιστικής αντίληψης ότι οι Καθηγητές Ιατρικής των Δημοσίων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (φαντάζομαι και στην Αμερική) είναι μαριονέτες της φαρμακοβιομηχανίας υπονομεύοντας ουσιαστικά τον πυρήνα της ίδιας τους της επιστήμης».

Το αάρθρο αναπαρήγαγε στο Facebook ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Πολάκη να του απαντά: «Αδιευκρίνιστε της Novartis, εξήγησε λίγο στον Γεροτζιάφα πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές! Δεν ξέρει ο καημένος! ΥΓ: Έχεις καταλάβει πως όσο παινεύεις τον Γεροτζιάφα του κάνεις την πολιτική κηδεία, έτσι;;;».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Με μια υποκριτική επίσκεψη στον Έβρο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία

Χακάν Φιντάν: Έχουμε επιφυλάξεις για το θαλάσσιο πάρκο, δεν είναι αθώο περιβαλλοντικό σχέδιο

Μητσοτάκης από Έβρο: Η Ελλάδα υπερασπίζεται με αυτοπεποίθηση την εθνική της κυριαρχία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 23:52