search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 05:18
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Ποια υποψήφια στηρίζει με «τα μπούνια» ο Τζιτζικώστας; 

15.05.2024 07:20
Untitled design (2)

Μπορεί η κοινωνία και οι πολίτες να μην το έχουν καταλάβει αλλά σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε εκλογές. 

Οι ευρωπαϊκές κάλπες στήνονται στις 9 Ιουνίου και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές έχουν «πάρει φωτιά». Τι άλλο έχει πάρει όμως φωτιά; Οι κομματικοί μηχανισμοί και τα «στρατόπεδα». Ξέρετε, η μάχη τώρα είναι έντονη. 

Και επειδή (και) σ’ αυτές τις εκλογές οι αγάπες δεν κρύβονται θα σας αποκαλύψουμε μία ιδιαίτερη στήριξη που δείχνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως έχουμε μάθει «δίνει μάχη» για την Βούλα Πατουλίδου. 

Και πως να μην το κάνει άλλωστε αφού η Ολυμπιονίκης είναι Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, ενώ όπως είναι γνωστό οι δύο διατηρούν μακροχρόνια φιλία. Αν μη τι άλλο αυτή η στήριξη και αναμενόμενη είναι και κατανοητή. 

Με τα… μπούνια Πατουλίδου λοιπόν ο Τζιτζικώστας. 

Διαβάστε επίσης

Πυρά Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» – «Μάθε του πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές» είπε στον Άδωνι

Πυρά Πολάκη σε Γεροτζιάφα: «Σπας ταμεία σε γελοιότητα, πάρε τα βουνά» – «Μάθε του πώς δίνουν λεφτά οι φαρμακευτικές» είπε στον Άδωνι

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ: Επιστρατεύει ξεκάθαρα ψεύδη στην απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει ευελπιστώντας να μας πλήξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49