search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 16:03
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο – Απολογείται τη Δευτέρα

17.05.2024 12:02
gynaikoktonos_menidi_new

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και την παράνομη οπλοχρησία – οπλοφορία, βρίσκεται πλέον ο 50χρονος που δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα (20/5).

Λόγω «κωλύματος του κατηγορούμενου», όπως είπαν οι συνήγοροί του στη δίκη που είχε σήμερα για την ενδοοικογενειακή βία, το δικαστήριο ανέβαλε για τις 18 Μαρτίου 2025.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σε αυτή την περίπτωση είναι απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη μετά την τελευταία καταγγελία της άτυχης γυναίκας στις 7 Μαΐου.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω»

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος εμφανίστηκε κυνικός και αδίστακτος μετά τη σύλληψή του από την ΕΛΑΣ.

«Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» φέρεται να δήλωσε.

Ο 50χρονος συνελήφθη σε οικοδομή στην περιοχή της Φυλής, μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Ο γυναικοκτόνος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την δολοφονία, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της πράξης του και μάλιστα δηλώνει πως δεν μετανιώνει για τίποτα.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Μαθητές έπαθαν μαζική τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα

Ο ΟΑΣΑ βάζει επιπλέον νυχτερινά δρομολόγια κατά μήκους των γραμμών του Μετρό

Καιρός: Χωρισμένη στα… δύο η χώρα – Που θα «χτυπήσει» η ζέστη τις επόμενες μέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 15:58