search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:34
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη: «Από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει» (Video)

18.05.2024 11:04
bandi-bisbikis-new

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, η επιτυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη και την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ειδικότερα, η Δέσποινα Βανδή εξομολογήθηκε αρχικά πως «πέρασε μια περιπέτεια υγείας αλλά τώρα είναι όλα καλά. Είναι ολοκαίνουργιος, που λέει και ο Πάνος Κιάμος! Θέμη μου, ειλικρινά δεν το βίωσα ως λαχτάρα. Το βίωσα ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και γω το βίωσα δίπλα του, με τον τρόπο που το βιώσαμε, δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωθε που νόμιζε ότι είναι από στρες».

«Έγιναν όμως όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση τι μπορεί να πάθει ο Βασίλης. Και από τη στιγμή που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είπαν οι γιατροί πως είναι όλα καλά, είπα «σ’ ευχαριστώ Θεέ μου» γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να λείπω και να είμαι σε μια συναυλία ή θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί. Νομίζω πως ήταν αναπόφευκτο να συμβεί οπότε, μιας και συνέβη, συνέβη κάτω από καλές συνθήκες, αν μπορώ να το πω έτσι. Δηλαδή είπα «σ’ ευχαριστώ Θεέ μου» γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και αυτό κρατάω. Μόνο ευγνωμοσύνη κρατάω από αυτό που συνέβη».

«Αυτό που οφείλουμε είναι κατ’ αρχάς να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Νομίζω ότι οφείλουμε να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε αυτό κι από τους άλλους. Όταν δίνεις και παίρνεις έτσι αγάπη, αισθάνεσαι μια πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει ρε παιδί μου. Τα τελευταία χρόνια νιώθω πως αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Στον Βασίλη αγαπώ πάρα πολλά πράγματα».

«Ο Βασίλης είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έχει πάρα πολύ πλάκα γιατί όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, κάποιες κυρίες μάλιστα από την Κρήτη που τις συναντάμε όταν πηγαίνουμε, του λένε «εμείς σε φοβόμασταν λίγο μέσα από τους ρόλους που κάνεις συνέχεια τον άγριο». Όχι ότι δεν το έχει και αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα του, ότι αν του προκληθεί δεν θα βγει, αλλά ο Βασίλης είναι ένας πάρα πολύ ήρεμος άνθρωπος. Γλυκός, ευγενέστατος, αγαπάει και σέβεται πάρα πολύ τον συνάνθρωπο και τους συνεργάτες τους».

«Είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και γω το εκτιμώ αφάνταστα αυτό, με γοητεύει δηλαδή απόλυτα το πόσο δοτικός είναι με το παιδί του και πόσο φροντιστικός. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή του οπότε τα έχει αποδομήσει με έναν τρόπο και τα έχει φέρει στο μέτρο που πρέπει. Είναι παρορμητικός, όπως είμαι και γω, υπάρχει μια τρέλα που μου αρέσει πάρα πολύ» πρόσθεσε, επίσης, η Δέσποινα Βανδή σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο late night του Θέμη Γεωργαντά.

Διαβάστε επίσης:

«Πυρετός» στη Στοκχόλμη για την Τέιλορ Σουίφτ – 150.000 άτομα στις συναυλίες της

Πρωτοκλασάτοι σταρ… ονειρεύονται το comeback του Κέβιν Σπέισι, παρά τις νέες καταγγελίες σε βάρος του (photos/video)

Επεισόδιο του Λάκη Γαβαλά με μοναχούς στο αεροδρόμιο – Τον ρώτησαν αν είναι «άνδρας ή γυναίκα», πώς αντέδρασε (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 23:32