search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:47
MENU CLOSE

«Ο πιλότος είναι πράκτορας της Μοσάντ και λέγεται Eli Kopter»: Η θεωρία συνωμοσίας για τον θάνατο του Ραϊσί που έγινε viral (photos/videos)

21.05.2024 16:49
raisi_israel_viral_2105_1920-1080_NEW

Viral έχει γίνει μία θεωρία συνωμοσίας -που ξεκίνησαν για πλάκα ισραηλινοί χρήστες στα social media– σχετικά με τον θάνατο του ιρανού προέδρου, Εμπραχίμ Ραϊσί, μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Jerusalem Post» ισραηλινοί χρήστες στα social media, με… χιουμοριστική και περιπαικτική διάθεση, έγραψαν πως «ο πιλότος του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο ιρανός πρόεδρος είναι ένας πράκτορας της Mοσάντ που ονομάζεται Eli Kopter».

Το… αστείο εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στα social media, όπως σχολιάζει η ισραηλινή εφημερίδα, με πολλούς χρήστες ωστόσο να το παίρνουν στα σοβαρά και να κάνουν λόγο ακόμα και για… επιτυχία των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών!

Για παράδειγμα, ένας παρουσιαστής του γαλλόφωνου ισραηλινού ειδησεογραφικού καναλιού i24news έκανε αναφορά στην απίστευτη θεωρία ως ανάρτηση καναλιού στο Telegram.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του αραβόφωνου τηλεοπτικού σταθμού «Iran International», η συγκεκριμένη θεωρία συνωμοσίας γύρω από την εμπλοκή της Μοσάντ στη συντριβή του ελικοπτέρου όπου επέβαινε ο ιρανός πρόεδρος έφθασε και στο επίσημο κανάλι του Telegram της Χαμάς, το οποίο το ανέφερε ως πραγματικό γεγονός.

«Λυπούμαστε για το λάθος που ειπώθηκε on air και ζητάμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές», ανακοίνωσε η διεύθυνση του γαλλόφωνου ισραηλινού ειδησεογραφικού καναλιού «i24news», προσθέτοντας: «Θα πάρουμε το μάθημά μας από το περιστατικό και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην επαναληφθούν λάθη αυτού του τύπου».

Διαβάστε επίσης:

Διεθνές Δικαστήριο: «Δέχτηκα απειλές» για τις έρευνες κατά των Ισραηλινών, λέει ο εισαγγελέας Καρίμ Καν

Πτήση – θρίλερ της Singapore: Βίντεο σοκ με επιβάτες που ουρλιάζουν και προσεύχονται, αεροσυνοδός εκτοξεύτηκε στο ταβάνι

Κλιμακώνεται η διπλωματική κρίση Ισπανίας – Αργεντινής – Μόνιμη ανάκληση του πρεσβευτή της Μαδρίτης στο Μπουένος Άιρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:46