search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:30
MENU CLOSE

Final Four 2024: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… ρεπόρτερ και πήρε συνέντευξη από τον Κώστα μετά την πρόκριση του ΠΑΟ 

24.05.2024 22:04
Untitled design (3)

Το ρόλο του δημοσιογράφου πήρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό του Final Four με τον Γιάννη να παίρνει συνέντευξη από τον Κώστα.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μάλιστα έδειξε πως του άρεσε η δουλειά του, έκανε πολλές ερωτήσεις και δεν ήθελε να αφήσει το μικρόφωνο.

Εγώ ήμουν πολύ νευρικός απ’ έξω. Εσύ πως έζησες το ματς;

«Λίγο νευρικός στην αρχή, αλλά όταν ξεκίνησε ο αγώνας περίμενα πως και πως για να μπω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα»

-Πολύ καλή απάντηση… Ποιο ήταν το κλειδί του αγώνα;

«Η άμυνα μας! Μια ομάδα που σκοράρει 95 πόντους μέσο όρο και τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά. Παίξαμε σκληρή άμυνα κι αυτό μας έδωσε τη νίκη».

Και τώρα;

“Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη και το τρόπαιο”.

-Θέλω να ρωτήσω κι άλλα πράγματα! Ο ΠΑΟ δεν έχει πάει σε Final-4 εδώ και 12-13 χρόνια και εσείς όχι μόνο τα καταφέρατε αλλά είστε και στον τελικό.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι, θέλαμε να πάμε στον τελικό και είμαστε έτοιμοι”.

Ο Γιάννης αφού παρέδωσε το μικρόφωνο στον ρεπόρτερ της Euroleague δήλωσε: «Είμαι πάντα περήφανος γι αυτόν… Ο Κώστας πάντα όταν μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100%, δίνει ενέργεια και παίζει… ξύλο. Η προσπάθεια και η νοοτροπία του είναι ότι χρειάζεται μια ομάδα»

Ρωτήθηκε για το ιστορικό 7ο αστέρι που διεκδικεί ο ΠΑΟ αλλά προσπάθησε να μείνει συγκεντρωμένος… «Όλοι θέλουμε να το ράψουμε, αλλά υπάρχει ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε».

Πριν φύγουν ο Γιάννης ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να αλλάξει καριέρα και να στραφεί προς τη δημοσιογραφία με την απάντηση του να σκορπά το γέλιο σε όλους… «Εξαρτάται από το πόσα λεφτά θα μου δίνει κάποιος».

Διαβάστε επίσης:

Αγκαλιές και κους κους Αταμάν με Μπαρτζώκα και ο Σάρας με το «νόμιζα ότι ήσουν στη φυλακή»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θαλασσίου σκι KAIAFAS BATTLE 2024 ακυρώνεται

Final Four 2024: Μαζί στο Βερολίνο οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 00:29