search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 13:05
MENU CLOSE

Αγκαλιές και κους κους Αταμάν με Μπαρτζώκα και ο Σάρας με το «νόμιζα ότι ήσουν στη φυλακή»

23.05.2024 17:11
Untitled design (1)

Όμορφα σκηνικά κατέγραψε η κάμερα έξω από το ξενοδοχείο που καταλύουν οι αποστολές των ομάδων του Final Four.

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συναντήθηκαν σε πολύ φιλικό κλίμα, με τους τεχνικούς των δύο ελληνικών ομάδων μάλιστα να έχουν μια πολύ θερμή χειραψία και στη συνέχεια έναν εναγκαλισμό.

Μάλιστα, ο Τούρκος κόουτς του Παναθηναϊκού, σε κάποια φάση άρχισε να εξηγεί στον προπονητή του Ολυμπιακού τι πραγματικά συνέβη το βράδυ της προηγούμενης μέρας όταν οι «πράσινοι» έφθασαν στο ξενοδοχείο και εκεί τον Αταμάν τον περίμεναν οπαδοί της Φενέρμπαχτσε για να τον… πικάρουν.

Κοντά ήταν και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ενώ ο Μπαρτζώκας με το που είδε τον γιο του Αταμάν κατευθύνθηκε προς το μέρος του και τον χαιρέτησε.

Ο «Σάρας», από την άλλη, χαιρέτησε πολύ θερμά τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, στον οποίο μάλιστα είπε χιουμοριστικά «νόμιζα πως θα ήσουν στη φυλακή», αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ με οπαδούς της Φενέρ έξω από το ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης:

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θαλασσίου σκι KAIAFAS BATTLE 2024 ακυρώνεται

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα του NBA για έκτη σερί χρονιά

Final Four 2024: Απολογία Euroleague στον Παναθηναϊκό για το επεισόδιο με οπαδούς της Φενέρμπαχτσε – Στο ξενοδοχείο ο Έλληνας πρόξενος (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 13:05