search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 05:56
MENU CLOSE

Final Four 2024: Απολογία Euroleague στον Παναθηναϊκό για το επεισόδιο με οπαδούς της Φενέρμπαχτσε – Στο ξενοδοχείο ο Έλληνας πρόξενος (video)

23.05.2024 08:45
panathinaikos_new

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το επεισόδιο που διαδραματίστηκε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο το βράδυ της Τετάρτης (22/5), στο Βερολίνο.

Μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι είχαν βρεθεί στο ξενοδοχείο για να αποθεώσουν την αποστολή της τουρκικής ομάδας, επιτέθηκαν στον Εργκίν Αταμάν και σε μέλη της αποστολής του «τριφυλλιού».

Ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων έγινε έξαλλος και με την στάση της γερμανικής αστυνομίας καθώς όπως αναφέρθηκε ένας αστυνομικός τον έσπρωξε.

Ευτυχώς στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν, με την αστυνομία να αυξάνει τα μέτρα γύρω από το ξενοδοχείο.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Euroleague απολογήθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν για το επεισόδιο, με τον Τούρκο τεχνικό να δέχεται τη συγνώμη της αστυνομίας του Βερολίνου.

Το «παρών» στο ξενοδοχείο της «πράσινης» αποστολής έδωσε ο Έλληνας πρόξενος Ηλίας Κλουβάτος, με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη.

Η κινητοποίηση από την ελληνική Πρεσβεία ήταν άμεση και δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Europa League: Τρομερή Αταλάντα, ισοπέδωσε τη Λεβερκούζεν με 3-0 και σήκωσε την κούπα (Videos)

Πρόταση Μητσοτάκη στην ΕΠΟ: Ο τελικός του Κυπέλλου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Προσοχή στις απάτες με τα πλαστά εισιτήρια για τον τελικό του Conference και το Final Four

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07