search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:58
MENU CLOSE

Πρόταση Μητσοτάκη στην ΕΠΟ: Ο τελικός του Κυπέλλου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους

22.05.2024 10:37
OAKApGIPEDO

Tην πρόταση ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους και ανεξαρτήτως ομάδων που συμμετέχουν, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο OPEN.

«Αν έχω τρόπο να νομοθετήσω χωρίς να παραβιάσω το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, θα το κάνω ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει στο το Γουέμπλεϊ, και πάντα με φιλάθλους».

«Το ζήτημα του τελικού Κυπέλλου αφορά την ΕΠΟ. Αυτή είναι η πρόταση μου και αυτό να είναι πάγιο. Βάζω την πρόταση στο τραπέζι και αναμένω από την ΕΠΟ να την κάνει αποδεκτή και εμείς θα εγγυηθούμε την ασφάλεια».

Όπως σημείωσε «γίνονται μεγάλες παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ και το στάδιο δεν θα πρέπει να υπολειτουργεί, αλλά αντίθετα να ξέρουμε ότι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα διεξάγεται εκεί», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ τοποθετήθηκε για τον τελικό του Conference.

«Έχω πει ότι μακάρι προφανώς να έχουμε για πρώτη φορά νικητή ελληνική ομάδα στο Conference League» σχολίασε. «Επειδή ήμουν πολύ τυχερός στις προβλέψεις μου, είπα να μην προκαλώ την τύχη μου και να σταματήσω» αστειεύτηκε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στο Final 4 της Euroleague, σημειώνοντας ότι θα πάει στο Βερολίνο μόνο αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντραριστούν στον τελικό.

«Μακάρι να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό. Αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρηθούν στον τελικό της Euroleague, τότε θα ξεκλέψω μερικές ώρες για να παραβρεθώ, όχι ως φίλαθλος μιας ομάδας, αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά είμαστε ακόμα μακριά από αυτό», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Τα «περίεργα» μαθηματικά του Γιώργου Αυτιά

ΠΑΣΟΚ: Το… αβαντάζ του Καρχιμάκη στην Κρήτη

Χάρης Μαμουλάκης: Να γιατί κλείνουν άρον – άρον τη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:58