search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:32
MENU CLOSE

Final Four 2024: «Θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε Αταμάν και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε (Video)

22.05.2024 23:42
ataman-new

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της τουρκικής ομάδας στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ φορ της Euroleague, στο Βερολίνο, χωρίς όμως να παραμείνουν κόσμιοι στη συνέχεια.

Όταν αφίχθη η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης (24/5), δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες προς τους «πράσινους»

Ακολούθησε, μάλιστα, ένταση προς τον προπονητή του «τριφυλλιού», συμπατριώτη τους, αλλά και μεγάλο τους αντίπαλο, λόγω της προηγούμενης θητείας του στην Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, ενώ στο στόχαστρο τους μπήκε τόσο ο Ματίας Λεσόρ, όσο και ένα μέλος της αποστολής του Παναθηναϊκού. 

Μάλιστα, οι απειλητικές διαθέσεις τους τους οδήγησαν και εντός του λόμπι του ξενοδοχείου, όπου και επενέβη η ασφάλεια. 

Διαβάστε επίσης:

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Conference League: «Νεκρή Ζώνη» η Νέα Φιλαδέλφεια – Μόνο με διαπίστευση η πρόσβαση

Διαφήμιση στο διαδίκτυο προκαλεί την οργή του Παναθηναϊκού ΑΟ – Αυστηρή ανακοίνωση και εξώδικο – Τι απαντά η εταιρεία

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Προσοχή στις απάτες με τα πλαστά εισιτήρια για τον τελικό του Conference και το Final Four

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:28