search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 19:01
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Περιγράφει τη στιγμή που υπέστη έμφραγμα και δυο ανακοπές (Video)

24.05.2024 08:57
chatzipanagiotis-chatzinikolaoy-new

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, καθώς στις αρχές Μαρτίου υπέστη έμφραγμα και δύο καρδιακές ανακοπές.

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κρίσιμη εκείνη ώρα, αποκαλύπτοντας ότι όταν ένιωσε τον πρώτο πόνο μιλούσε με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Έλενα Κούρκουλα στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να κληθεί άμεσα.

«Προσευχόμουν για να είμαι ήρεμος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την ώρα που ήταν στο στο ασθενοφόρο και μετέπειτα στο νοσοκομείο. Η περιγραφή του συγκλονίζει.

«Ήταν μια τρομερή περιπέτεια, ξαφνική σαν κεραμίδα. Το βράδυ εκείνο αρχίσα να πονάω, ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ μου, δεν ήμουν μόνος μου. Μιλούσα με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο τηλέφωνο. Ήταν πάνω και μιλούσαμε με τριπλή επικοινωνία με την Ελένη Κούρκουλα που είναι και επιχειρηματίας και παραγωγός στην παράστασή μας. Τους είπα “παιδιά δεν αισθάνομαι καλά, σβήνω”. Ευτυχώς η Ελένη είπε πάρτε το 166 και ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο» είπε και πρόσθεσε:

«Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δύο ανακοπές, μια στο σπίτι από την οποία επέστρεψα γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και μια στο νοσοκομείο. Εκεί μου έκαναν ΚΑΡΠΑ οι γιατροί. Άρχισαν οι γιατροί να με τρέχουν στο νοσοκομείο με ένα φορείο, η γιατρός μου είπε “πάθατε ανακοπή”.

Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος προσευχόμουν. Έλεγα την προσευχή που λέω κάθε φορά πριν κοιμηθώ και πριν να βγω στην παράσταση και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Ο γιατρός μου είπε ότι “ήσουν τόσο ήρεμος κατά την αγγειοπλαστική που δεν το έχω δει ξανά αυτό”. Ήταν “η πίστη σέσωκέ σε”. Δεν ήταν προσευχή να μην πεθάνω αλλά η προσευχή της καθημερινότητάς μου».

Ερωτηθείς, τέλος, για το τι έχει αλλάξει στη ζωή του έπειτα από αυτή τη σοβαρή περιπέτεια, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απαντά ότι δεν νιώθει φόβο, αλλά λαχταρά να ζήσει στο έπακρο κάθε στιγμή.

«Επιβεβαιώνεται κάτι που είχα κατακτήσει τα τελευταία χρόνια, ότι η ζωή είναι ένα γρήγορο πέταγμα πουλιών, πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή και να μην αφήνουμε τίποτα για αύριο. Έτσι επανήλθα χωρίς φόβους, ρουφώντας τη ζωή μέχρι το μεδούλι για όσο μου δίνεται αυτή η ευκαιρία, μέχρι το τέλος της» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Σελίν Ντιόν: Συγκινεί το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της – «Μου λείπει πολύ ο κόσμος» (Video)

Γιώργος Μαζωνάκης εναντίον… Βάσω Μαζωνάκη: Στα δικαστήρια με την αδελφή του ο τραγουδιστής

Diddy: Σπάει τη σιωπή της η πρώην σύντροφος του ράπερ μετά το βίντεο που δείχνει να την ξυλοκοπεί – «Η βία με κατέστρεψε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 18:58