search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 12:23
MENU CLOSE

Γιώργος Μαζωνάκης εναντίον… Βάσω Μαζωνάκη: Στα δικαστήρια με την αδελφή του ο τραγουδιστής

23.05.2024 17:26
GIWRGOS_BASW_MAZWNAKH
NDP

Η είδηση περί αντιδικίας του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα αδέρφια αναφέρθηκε και φίλος του τραγουδιστή.

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, 22/05, μετά από ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή, ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέφυγε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία του, ενώ, ως ένα πρώτο βήμα, έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του εν λόγω προσώπου.

Για την υπόθεση μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό», άτομο που εμφανίστηκε ως φίλος του τραγουδιστή, ο οποίος μίλησε με αλλοιωμένη φωνή και περιέγραψε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης και το πρόσωπο με το οποίο έρχονται πλέον αντιμέτωποι δικαστικά, είχαν παρόμοια προβλήματα και στο παρελθόν.

«Έχουν μαλώσει και κατά το παρελθόν για οικονομικά θέματα»

«Έχουν μαλώσει και κατά το παρελθόν, είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχαν κατά το παρελθόν απομακρυνθεί πάλι για θέματα οικονομικά. Από το 2015», ανέφερε αρχικά ο φίλος του τραγουδιστή.

«Εγώ συνεργαζόμουν με… γιατί είχαν μαλώσει δεν ήθελα να… αφήσω στο δρόμο. …δώσει για να δουλεύει το μαγαζί ένα ποσοστό, για να μπορέσει να το δουλέψει. …είχα στηρίξει, αν και είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί», συνέχισε ο ίδιος.

«Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Ήδη υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Θεώρησα, επειδή είναι…, ότι κάποια στιγμή πρέπει να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα», εξήγησε το ίδιο άτομο, προσθέτοντας: «…είχε ο Γιώργος εμπιστοσύνη πάνω στα οικονομικά. Είχε πρόσβαση σε λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Την πρώτη φορά, έλειπαν λεφτά και τώρα πάλι το ίδιο πράγμα».

Τι λέει ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη

Χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Η Βάζω Μαζωνάκη για πολλά χρόνια αποτελούσε στενή συνεργάτιδα και μάνατζερ του τραγουδιστή.

Ήταν ο άνθρωπος που συνόδευε τον Γιώργο Μαζωνάκη παντού, από τις εξόδους του ως και τις εμφανίσεις του σε διάφορα νυχτερινά κέντρα.

Ο λόγος πίσω από την δικαστική αντιδικία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν στη διαχείριση τουριστικής επιχείρησης στη Μύκονο.

Όπως ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στο ρεπορτάζ της στην εκπομπή του T-live , πρόκειται για ένα ακίνητο στο νησί των Ανέμων και εκεί τα δύο αδέλφια έχουν διαφωνήσει. Αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σύμφωνα με μαρτυρία ανθρώπου από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη, αυτό που ζητά ο γνωστός ερμηνευτής είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ο ίδιος την περιουσία που δημιούργησε.

Διαβάστε επίσης:

Diddy: Σπάει τη σιωπή της η πρώην σύντροφος του ράπερ μετά το βίντεο που δείχνει να την ξυλοκοπεί – «Η βία με κατέστρεψε»

Μιχάλης Κουινέλης: Διέκοψε το πρόγραμμα σε συναυλία του – «Ποιος είναι ο μ@@ που πετάει μπιλάκια;» (Video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν χώρισε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 12:22