search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 07:15
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Η αποστομωτική απάντηση σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν χώρισε

23.05.2024 14:28
lopez-new

Ερώτηση για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ δέχτηκε η Τζένιφερ Λόπεζ από δημοσιογράφο τη στιγμή που οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού ολοένα και «φουντώνουν» το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, η 54χρονη ηθοποιός βρισκόταν στην πόλη του Μεξικού για να προωθήσει τη νέα της ταινία «Atlas» του Netflix, όταν ρεπόρτερ δεν δίστασε να τη ρωτήσει ευθέως αν οι φήμες για το διαζύγιό της ισχύουν.

«Είναι αλήθεια το διαζύγιό σας με τον Μπεν Άφλεκ; Ισχύουν αυτές οι φήμες; «Ποια είναι η αλήθεια; Για τον ισπανικό Τύπο, ποια είναι η αλήθεια;» ήταν η ερώτηση στην οποία κλήθηκε να απαντήσει η Τζένιφερ Λόπεζ με τον συμπρωταγωνιστή της, Σιμού Λιου, να παίρνει τον λόγο, επισημαίνοντας:

«Ok, δεν θα το κάνουμε αυτό. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, το εκτιμούμε πραγματικά. Σας ευχαριστούμε», είπε με την Λόπεζ να απαντά, ωστόσο, στον δημοσιογράφο με μια παρατήρηση.

«Μπορείς να κάνεις και καλύτερη ερώτηση από αυτήν» του είπε, κοιτώντας τον στα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τσαλίκης: Θα κινηθεί νομικά μετά την «κατακραυγή» για τις δηλώσεις κατά της Μαρίνας Σάττι (Videos)

Η «σπόντα» της Σκορδά και η «έκρηξη» της Καινούργιου: «Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις» (Video)

Μετά τον Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γκλεν Πάουελ στο Τέξας – Γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07