search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 05:49
MENU CLOSE

Γιώργος Τσαλίκης: Θα κινηθεί νομικά μετά την «κατακραυγή» για τις δηλώσεις κατά της Μαρίνας Σάττι (Videos)

23.05.2024 13:52
tsalikis-satti-new

Στα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τις δηλώσεις που έκανε για τη Μαρίνα Σάττι αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, αποκαλύπτοντας ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τη νομική οδό για τα μηνύματα που δέχτηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι με την άποψη που εξέφρασε για την τραγουδίστρια και την παρουσία της στη Eurovision, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, δεν είχε πρόθεση να την προσβάλει, αλλά να επισημάνει ότι θα έπρεπε να έχει επίγνωση των πράξεών της, λαμβάνοντας υπόψιν και την ηλικία της.

«Ήταν πολύ δύσκολες αυτές οι μέρες. Αυτό το ισοπεδωτικό που έζησα λέγοντας την άποψή μου το 2024, με στενοχώρησε και με σόκαρε. Κατέληξα να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Ο μόνος λόγος που θα ασχοληθώ με κάποιους και θα περάσω σε μηνύσεις, είναι ότι ενώ οι δικηγόροι μου τους ενημερώσανε, εκείνοι προκλητικά συνεχίσανε και λέγανε: “Ακόμα δεν μας έκανες τίποτα; Ακόμα δεν μας πήρε ο δικηγόρος σου;”. Θα ασχοληθώ με μηνύσεις με τον κύριο Σφακιανάκη, μόνο με αυτούς που πραγματικά το ζητήσανε» είπε και πρόσθεσε:

«Κοντεύω τα 50, με λέγανε κ***γερε, σιχαμένε, ξεχασμένε και πάρα πολλά άσχημα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει 180 live τον χρόνο και είμαι 48 χρονών. Ούτε γέρος είμαι, ούτε έκανα ηλικιακό ρατσισμό στη Μαρίνα [Σάττι]. Εγώ είπα ότι δεν είναι πιτσιρίκα λέγοντας ότι ένας άνθρωπος κοντά στα 40, έχει πλήρη επίγνωση των πράξεων του».

Στη συνέχεια, αρνήθηκε τις κατηγορίες για ηλικιακό ρατσισμό, ενώ αναφερόμενος στο πολυσυζητημένο χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision τοποθετήθηκε ως εξής:

«Αν έχεις την επίγνωση ότι κάνεις μια πράξη η οποία είναι πολιτική θέση, μετά να φερθείς και σαν 40αρης και να την στηρίξεις αυτή την άποψη. Και αν η ΕΡΤ έχει πρόβλημα, να πεις ότι εμένα το ήθος μου και η άποψή μου είναι αυτή, αν δεν συμφωνείτε αποχωρώ. Εκεί θα την προσκυνούσα. Ο ηλικιακός ρατσισμός μακριά από εμένα» τόνισε.

«Είναι μια γυναίκα που κοντεύει τα 40, είναι ανέτοιμη και λίγο ανώριμη»

Υπενθυμίζεται ότι μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής σχολίασε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι τόσο στο τραγούδι της όσο και στη γενικότερη παρουσία της, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε έναν Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό.

«Με πήραν από 2-3 εκπομπές να πω τη γνώμη μου για τη Eurovision και για την ελληνική συμμετοχή. Το απέφυγα, αλλά επειδή έχουμε μια ζωντανή σχέση εδώ στο Instagram και με ρωτάτε, μπορώ να σας πω τώρα αυτά που θέλω. Το τραγούδι σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους άλλους δεν άρεσε, αλλά αντικειμενικά είχε μια συνέπεια σε αυτό που είναι η συγκεκριμένη καλλιτέχνης. Αν παρακολουθήσετε τα βιντεοκλίπ της και την δισκογραφία της και τη μουσική της κατάθεση μέχρι τώρα, είναι αυτό το στυλ. Όσον αφορά την παρουσία της στη βραδιά του τελικού σαν performance, κατά τη γνώμη μου από αυτό που μπορούσε να κάνει, ήταν το 100%. Ήταν μια πολύ καλή παρουσία.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Φωκά Ευαγγελινό. «Τον Φωκά που τον λατρεύω κι έκανε τη σκηνοθεσία, δεν τον κρίνω, γιατί ήταν μια σκηνοθετική άποψη, η οποία δεν έκατσε. Για τον Φωκά Ευαγγελινό πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι που τον έχουμε κι είναι ένα εξαγώγιμο είδος και το έχει αποδείξει. Πάμε στο υπόλοιπο, δηλαδή στο πώς θα διαχειρίζεσαι την εικόνα σου και στο πώς διαχειρίζεσαι την εκπροσώπηση της χώρας σου. Δεν έχει σημασία αν είναι ένας μουσικός διαγωνισμός, που έχει κάποια στοιχεία υπερβολής και εξωστρέφειας. Είναι μια εκπροσώπηση της χώρας σου από έναν κρατικό φορέα και από την EBU και αυτό που πρέπει να σου δίνει λίγο το αίσθημα της ευθύνης, χωρίς να σου στερεί τον καλλιτεχνικό σου αυθορμητισμό και την παιδικότητά σου. Καταλάβατε την παγίδα τώρα; Πήγα να πω “η κοπέλα”. Επί της ουσίας, δεν είναι κοπέλα. Είναι μια γυναίκα που κοντεύει τα 40. Είναι μια συγκροτημένη προσωπικότητα που έχει κάνει τα χιλιόμετρά της. Κοπέλα είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου που είναι 17 χρονών, είναι μια κοπέλα μέχρι τα 20-25, άντε 27. Δεν μπορείς να πεις μια γυναίκες που κοντεύει τα 40 “κοπέλα”. Έχεις άλλη εμπειρία από τη ζωή. Έχεις άλλη επίγνωση για το πώς μπορείς να είσαι στημένος. Στημένος, εννοώ πλασαρισμένος. Στο πώς να πλασάρεις τον εαυτό σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Η «σπόντα» της Σκορδά και η «έκρηξη» της Καινούργιου: «Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις» (Video)

Μετά τον Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γκλεν Πάουελ στο Τέξας – Γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ

Άιο Εντεμπίρι: Με τη Τζούλια Ρόμπερτς στο «After the Hunt» η πολυβραβευμένη ηθοποιός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07