search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 10:44
MENU CLOSE

Η «σπόντα» της Σκορδά και η «έκρηξη» της Καινούργιου: «Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις» (Video)

23.05.2024 12:56
kainoyrgioy-skorda-new

Την «έκρηξη» της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε το παράπονο που εξέφρασε η Φαίη Σκορδά χθες, μέσω της εκπομπής της αναφορικά με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο “Super Κατερίνα” και αφορούσε στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Για μένα οι ανακοινώσεις θα γίνουν από άλλες παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα» είπε η Φαίη με την παρουσιάστρια του «Alpha» να μην κρύβει την ενόχλησή της.

«Η Φαίη έκανε ένα παράπονο χθες. Τώρα “φωτογράφιζε” εμάς ή άλλους; Εγώ τα λέω όλα μπροστά, δεν παίρνω ποτέ κάποιον από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει ή διευθυντικά στελέχη και διοικήσεις πώς το επιτρέπετε αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που αν πω μπούρδα θα το πω. Εμένα δεν μου αρέσει από πίσω. Εγώ όλα αυτά τα είπα για καλό ότι μία παρουσιάστρια έχει προτάσεις κι από άλλα κανάλια κι ότι είναι επιθυμία του ίδιου του ιδιοκτήτη του Θοδωρή Κυριακού κι έχουν πολύ καλή σχέση. Είναι τιμητικό να λες ότι έχει πρόταση από το ΑΝΤ1 και με το Mega, άσχετα με το ό,τι προσωπικό έχει γίνει με εμένα και τη Δανάη αντικειμενικά είναι μία παρουσιάστρια που κάνει το 9-12 και πάει πολύ καλά. Και πάλι έχει πρόταση από εκεί η Φαίη, δεν το είπα αρνητικά. Μου μετέφεραν από την ομάδα της Φαίης ότι το είπε για εμένα κι ήταν στενοχωρημένη. Είναι ενοχλημένη που λέμε καλά; Και για εμένα έχουν πει χίλια δυο όταν ήταν με τον Γιώργο στον ΑΝΤ1, ότι μένω χωρίς δουλειά μετά το Έψιλον» είπε εμφανώς εκνευρισμένη και πρόσθεσε:

«Εμείς το παρουσιάσαμε κι αλλιώς ότι κι η ίδια δεν θέλει να συνεχίσει. Ελπίζουμε να κλείσει ό,τι καλύτερο για εκείνη και να πω ειλικρινά ότι αν έλεγε μία άλλη παρουσιάστρια ότι ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού θέλει να ξαναγυρίσω στο κανάλι, θα χαιρόμουν. Όλοι το ίδιο ρεπορτάζ κάνουμε και τα ίδια λέγονται, οπότε ό,τι καλύτερο για όλους. Να κλείσουν η Φαίη κι οι συνεργάτες της, αν και ξέρω ότι πολλοί από τους συνεργάτες και πίσω από τις κάμερές της έχουν κλείσει κι αλλού».

Διαβάστε επίσης:

Μετά τον Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γκλεν Πάουελ στο Τέξας – Γιατί εγκατέλειψε το Χόλιγουντ

Άιο Εντεμπίρι: Με τη Τζούλια Ρόμπερτς στο «After the Hunt» η πολυβραβευμένη ηθοποιός

Charlie Colin: Τραγικό τέλος για τον μπασίστα των Train – Γλίστρησε στο ντους, τον βρήκαν νεκρό πέντε μέρες μετά (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 10:43