Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΔύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στην περιοχή του Σταυρού, λίγο πριν από την Παναγία Χαρακιανή, στον δρόμο προς το Μπαλί, προκαλώντας αναστάτωση στην κυκλοφορία.
Στο πρώτο περιστατικό, ένα όχημα βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το δεύτερο ατύχημα, που κατεγράφη σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, αφορούσε καραμπόλα οκτώ αυτοκινήτων, τα οποία συγκρούστηκαν στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, τα δύο τροχαία συνέβησαν με μικρή χρονική διαφορά, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.
Κατά την ίδια πηγή, στο συγκεκριμένο τμήμα του ΒΟΑΚ η αυξημένη υγρασία έχει καταστήσει το οδόστρωμα ιδιαίτερα ολισθηρό.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Κατέληξε 28χρονος που μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο
Ούτε ευρώ σε ελαφρύνσεις δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Λιόλιος – Φοροαπαλλαγή 1,24 εκατ. και επιδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης για την Coffee Island
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.