search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:34
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη – Πέθανε η μητέρα της

24.05.2024 14:54
arvanitaki-new

Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτησή της στα social media η σύζυγος του αδελφού της, ενημερώνοντας ότι η κηδεία της θα τελεστεί στον τόπο καταγωγής της, την Ικαρία.

«Καλό ταξίδι στο φως» ανέφερε η λεζάντα, συνοδευόμενη από ένα κολάζ με φωτογραφίες της στο Facebook.

Η ερμηνεύτρια είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην αντίρρηση που είχε αρχικά όταν της εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει τραγουδίστρια.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια, φοβόταν. Φοβόταν και τις ουσίες και τις κακές παρέες. Την καταλάβαινα βέβαια, αλλά ήξερα τι έκανα», είχε πει, τον Μάρτιο του 2022, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Η μαμά μου ήταν λίγο συντηρητική. Ήταν και εκείνα τα χρόνια που οι μαμάδες φοβόντουσαν πιο πολύ την έκθεση, ήθελαν κάτι πιο σίγουρο για το παιδί τους. Η μαμά μου δεν χάρηκε καθόλου στην αρχή όταν έμπλεξα με τη μουσική, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα. Έτσι κι άλλιώς οι πρώτες μου παραστάσεις ήταν με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον οποίο ήξερε και συμπαθούσε πολύ και την πήρε και ο Διονύσης Σαββόπουλος και της είπε ότι θα με προσέξουν. Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 10 ετών. Οπότε η μνήμη μου για τα χρόνια εκείνα, δεν είναι τόσο καλή. Δεν θυμάμαι πολλά πράγμα. Πολύ πιθανό να τα διέγραψα» είχε δηλώσει σε άλλη της συνέντευξη, στο Πρωινό.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Οι φωτογραφίες που «καίνε» το κύκλωμα των εφοριακών – Το «φακελάκι» και η διεκπεραιώτρια

Σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη… έκλεβε ρεύμα!

Χαλκίδα: Προκαλεί η διευθύντρια της εφορίας: Δίνονται «δωράκια» όπως και στους γιατρούς – Καταγγέλλει τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 02:01