search
ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 06:50
MENU CLOSE

Δύο ακόμη πνιγμοί ηλικιωμένων σε Ηλεία και Βοιωτία

23.07.2024 11:00
ekav limani – new

Δύο ηλικιωμένοι άνδρες, 78 και 77 ετών, έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό τη Δευτέρα (22/7) σε Βοιωτία και Ηλεία αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Χαλκίδας ότι ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του ναυτικού ομίλου Δηλεσίου.

Ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης, ένας 77χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μπρίνια Βάρδας του Νομού Ηλείας.

Στον 77χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμη Γεωργίου: «Αγαπηθήκαμε όσο τίποτα και μισηθήκαμε άλλο τόσο» – Το «αντίο» της πρώην συζύγου της και το τραγούδι που της αφιέρωσε

Κι όμως, υπάρχει παπάς που… ξέρει να γλεντάει (Video)

Η Νάξος στους πέντε καλύτερους προορισμούς του κόσμου για surfing

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.08.2025 06:47