Γερμανία: Ένας νεκρός και οκτώ παγιδευμένοι σε ξενοδοχείο που κατέρρευσε στην πόλη Κρεβ - Διασώθηκε δίχρονο παιδί
Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίας, καθώς κατέρρευσε ξενοδοχείο στην πόλη Κρεβ, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μόζελ.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, οι ιατρικές υπηρεσίες, η αστυνομία και πολλές άλλες δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην πόλη, όπου 31 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα γειτονικά σπίτια, για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με την αστυνομία του Τρίερ, η επιχείρηση είναι εξαιρετικά απαιτητική, καθώς στο ξενοδοχείο μπορούν να εισέλθουν οι διασώστες μόνο με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Ωστόσο, τα νέα δεν είναι μόνο αρνητικά, καθώς διασώθηκε από τα χαλάσματα παιδί 2 ετών.
Ένας από τους διασωθέντες δήλωσε ότι βρισκόταν στην τουαλέτα όταν το πάτωμα βυθίστηκε από κάτω του.
Διαβάστε επίσης
Απόλυτη ανατροπή: Μόνη της αλυσοδέθηκε η γυναίκα που βρέθηκε σε ζούγκλα στην Ινδία