ΣΑΒΒΑΤΟ 23.08.2025 13:19
MENU CLOSE

Τέμπη: Η συγκινητική αγκαλιά της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη με τους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Photos)

24.09.2024 11:06

Συγκίνηση προκαλεί η σκηνή που αποτύπωσε ο φακός στο Ρέθυμνο, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το έγκλημα στα Τέμπη.

Και οι δύο έχασαν τα παιδιά τους στη σιδηροδρομική τραγωδία και συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση.

Παρόντες στην εκδήλωση, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα goodnet, ήταν και οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η ιστορία του οποίου επίσης συγκλόνισε το πανελλήνιο και άφησε ερωτήματα.

Οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους σε έναν ανείπωτο πόνο, ήρθαν κοντά και αγκαλιάστηκαν, σε μια στιγμή που προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση.

Διαβάστε επίσης:

Λιγνάδης: «Πιέζομαι να σιωπήσω» (video)

Ζάκυνθος: Στην εντατική τουρίστας – Καρφώθηκε σε κάγκελο στο Λαγανά

Σοκ στη Γλυφάδα – «Κάποια από τα παιδιά που χτύπησαν την 14χρονη τα γνώριζε, ήταν της ίδιας ηλικίας» (Video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 23.08.2025 13:17
Exit mobile version