Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έληξε ο συναγερμός στη Δάφνη καθώς μετά από έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών δεν διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο στην τσάντα που βρέθηκε στη συμβολή των οδών Γραβιάς και Αγίας Βαρβάρας.
Το σημείο αποκλείστηκε και έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να ελέγξει την τσάντα.
Από τον έλεγχο δεν διαπιστώθηκε κάτι ύποπτο και ο συναγερμός έληξε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κοντινή απόσταση που εντοπίστηκε η ύποπτη τσάντα βρίσκεται η οικία διευθύντριας στις Φυλακές Κορυδαλλού.
Διαβάστε επίσης:
Σεπόλια: Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση κατά ανήλικων μεταναστών – «Πάμε να τους πετάξουμε έξω»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.