Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετρά αντίστροφα προκειμένου να μπει στην 12η χρόνια του στο ΝΒΑ, με τον ίδιο να εκφράζει την ανυπομονησία του μέσω των πρόσφατων δηλώσεων που έκανε.
Μπορεί τα δύο τελευταία χρόνια να μην ήταν καλά για τους Μιλγουόκι Μπακς, όμως το καλοκαίρι του 2024 ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους στη ζωή και στην καριέρα του 29χρονου Έλληνα φόργουορντ των «Ελαφιών».
Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το γεγονός ότι ήταν ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, αλλά και η συνύπαρξη/συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική, δημιούργησαν αναμνήσεις που ο Greek Freak θα θυμάται για πάντα.
Παραχωρώντας συνέντευξη στο «Athletic» ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στάθηκε στους στόχους που έχει για την φετινή σεζόν, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τα λόγια με τα οποία ο Βασίλης Σπανούλης του έδωσε έξτρα κίνητρο και τον πείσμωσε.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ο Σπανούλης άλλαξε τον τρόπο που σκέφτομαι τα πράγματα. Την προσέγγισή μου στο παιχνίδι. Την αγάπη μου για το παιχνίδι. Μερικές φορές, νομίζω, είσαι στη ζώνη άνεσής σου. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε μια ζώνη άνεσης, χωρίς καν να θέλουν να είναι εκεί. Πρέπει να πιεστείς. Πρέπει να απαιτείς από τον εαυτό σου, από τους ανθρώπους γύρω σου. Και το έκανε αυτό.
Κυριολεκτικά (άφησα) την καρδιά μου στο παρκέ, το νεφρό μου και το γόνατό μου και τα πάντα στο παρκέ, αλλά ήρθε σε μένα και μου είπε, “Η άμυνά σου δεν ήταν αρκετά καλή”. Την επόμενη μέρα μου είπε “Δεν είδα τη φωτιά στα μάτια σου. Η άμυνά σου δεν ήταν αρκετά καλή”. Κάθε μέρα, ήταν κάτι άλλο. Απλώς με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε και με έσπρωχνε, λέγοντάς μου “έχεις κι άλλα να δώσεις. Όταν ήμουν 29, ήμουν ο καλύτερος στην Ευρώπη. Είχα back-to-back Ευρωλίγκες. Εσύ τι κάνεις;”.
Όλη αυτή η συζήτηση με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι λαχταρώ ξανά την πρόκληση. Φυσικά, σε εξοργίζει, αλλά σε κάνει να σκέφτεσαι “Περίμενε, θα σου δείξω”. Δεν θέλεις να απογοητεύσεις τον Σπανούλη. Όπως και στους Μπακς, δεν θέλω να απογοητεύσω τον Ντοκ Ρίβερς. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον Λίλαρντ. Δεν θέλω να απογοητεύσω την ομάδα μου».
«Φέτος πρόκληση για εμένα είναι το να είμαι υγιής. Πρόκληση για εμένα είναι το να παίξω στα playoffs, να περάσω τον γ@*!μένο πρώτο γύρο. Να γίνω ακόμα πιο επιβλητικός. Κάθε χρόνος είναι σημαντικός για εμένα, επειδή μία μέρα θα είμαι 35 ή 36 ή 38 και θα λέω “Ωωω πέρασαν τα καλύτερα χρόνια μου και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι”. Οπότε, πρέπει να κυριαρχήσω».
Διαβάστε επίσης:
Ο Μέσι έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο Εθνικών ομάδων
Euroleague: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, 84-80 από τη νεοφώτιστη Παρί
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.