Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έφηβος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αστυνομικό και τραυμάτισε άλλον έναν χθες Πέμπτη το βράδυ μέσα σε αστυνομικό τμήμα στη βορειοδυτική Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο δράστης μπήκε σε αστυνομικό τμήμα στην Μπόσανκα Κρούπα κι επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι, εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Άντναν Μπεγκάνοβιτς στη βοσνιακή δημόσια τηλεόραση BHRT.
Ο ένας υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη.
Ο δεύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Ο δράστης, γεννημένος το 2009, συνελήφθη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος διευκρίνισε πως έχει αρχίσει να διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, που παραμένουν άγνωστα σε αυτό το στάδιο.
Διαβάστε επίσης
Wall Street Journal: Η Ρωσία «βοήθησε» τους Χούθι της Υεμένης να επιτεθούν σε δυτικά πλοία
«Ακριβή» μου Βενετία: Στα 10 ευρώ το εισιτήριο για τους τουρίστες από το 2025
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.