ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 14:50
MENU CLOSE

Το ποσό που έχασε ο Βινίσιους επειδή δεν πήρε τη Χρυσή Μπάλα - Η καυστική ανάρτηση από τον Βραζιλιάνο σταρ

29.10.2024 21:16

Αντίκτυπο και στο οικονομικό σκέλος (εκτός από το συναισθηματικό) είχε για τον Βινίσιους το ότι δεν κατέκτησε τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Βραζιλίας έγραψε χαρακτηριστικά στο “Χ”: «Αν χρειαστεί θα κάνω επί 10 ό,τι κάνω τώρα. Δεν είναι προετοιμασμένοι για αυτό», αφήνοντας να εννοηθεί ότι άξιζε τη Χρυσή Μπάλα.

Πέρα όλων των άλλων λοιπόν η απώλεια της μεγάλης διάκρισης κόστισε και στην τσέπη του Βινίσιους, αφού δεν θα λάβει το σχετικό μπόνους που προβλέπεται στο συμβόλαιό του και φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με το σχετικό δημοσίευμα της «Globo», ο παίκτης έχει ακόμα ευκαιρία να λάβει κάποια μπόνους φέτος, σε περίπτωση που εκλεγεί καλύτερος παίκτης στον κόσμο στα FIFA Awards.

Μεγάλος νικητής ο Ρόδρι

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο Ισπανός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2024, κατακτώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του την Χρυσή Μπάλα.

Μπορεί το μεγάλο φαβορί να ήταν ο Βινίσιους, αλλά τελικά νικητής της Χρυσής Μπάλας αναδείχθηκε ο Ρόδρι! Ο Ισπανός μέσος τη σεζόν που μας πέρασε κατέκτησε το EURO 2024 με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά και την Premier League, το UEFA Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης:

To Fair Play της χρονιάς: Παίκτης του Παναθηναϊκού προέτρεψε τον ΠΑΟΚ να πάρει video check σε αγώνα βόλεϊ

Ολυμπιακός: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Γιουσούφ Γιαζίτσι – Επιβεβαιώθηκε η ρήξη χιαστού

Κύπελλο Ελλάδας: Σέντρα για τη φάση των «16» σε Ζηρίνειο και Σέρρες – Αύριο το ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.08.2025 14:45
Exit mobile version