Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Και χθες το μερίδιο του Mega διαμορφώθηκε πάνω από το 14%, παρά την ελαφρά υποχώρηση που είχε σε σχέση με τη Δευτέρα.
Στην δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων πέρασε την Τρίτη ο ΑΝΤ1 ο οποίος επανήλθε στην περιοχή του 12%. Εκεί κινήθηκε και ο Alpha με τη διαφορά ότι από τη μία μέρα στην άλλη απώλεσε 1%. Τόσο ακριβώς πρόσθεσε στο μέγεθος του μεριδίου του, το Open και ήταν σχεδόν ισοδύναμο με την ΕΡΤ1.
Σταθερή, άνω του 10%, παρέμεινε η επίδοση του Star, με μικρή ανοδική τάση, ενώ μιάμιση ποσοστιαία μονάδα έχασε ο Σκάι.
Πάντως οι περισσότεροι (24,8%) δεν διαφοροποιήθηκαν ως προς τις τηλεοπτικές συνήθειες τους, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονταν τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.
Διαβάστε επίσης:
Πρωτιά στην τηλεθέαση από το Mega τη Δευτέρα (9/12) με βελτιωμένο μερίδιο
Πρωταθλητής τηλεθέασης του Σαββάτου (7/12) ο Σκάι και της Κυριακής (8/12) ο Alpha
«Κράτηση» στην κορυφή της τηλεθέασης από το «Grand Hotel» τη Δευτέρα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.