Θεσσάλονικη: Φρίκη για 17χρονο σε σχολική εκδρομή – Καταγγελία ότι του έδωσαν να πιει ποτό με ούρα και τον ξυλοκόπησαν
Καταγγελία για ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό σχολικού bullying ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με θύμα έναν 17χρονο μαθητή.
Το περιστατικό φέρεται πως συνέβη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, και σχεδιάστηκε από 3-4 άτομα.
Μάλιστα, ένας εξ αυτών φέρεται να τον ξυλοκόπησε.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το γεγονός πληροφορήθηκαν και άλλα άτομα του σχολείου, που έμεναν σε άλλα δωμάτια, άγνωστο όμως παραμένει αν συμμετείχαν σε αυτό που συνέβη.
Οι μαθητές είχαν καταναλώσει αλκοόλ, και ένας εξ αυτών πέταξε την ιδέα να κάνουν πλάκα στον συγκεκριμένο συμμαθητή τους.
Όπως καταγγέλθηκε ούρησαν μέσα στο ποτήρι με το ποτό του, το οποίο αργότερα ήπιε ο μαθητής.
Σύμφωνα με το flamis.gr, το θύμα, από τα χτυπήματα, απέκτησε μώλωπες στο πρόσωπο, και το δωμάτιο του ξενοδοχείου γέμισε αίματα.
Στον μαθητή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς αντέδρασαν οι συνοδοί καθηγητές.
Ωστόσο το θέμα έφθασε μέχρι τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχει ήδη αρχίσει έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.
Διαβάστε επίσης:
Επιστολή Δούκα στον Σταϊκούρα για το μετρό: «Συμμορφωθείτε με τις δικαστικές αποφάσεις»
Νέα Ιωνία: Δυο απανωτές ένοπλες ληστείες σε τράπεζες μέσα σε πέντε λεπτά – Άφαντοι οι δράστες