Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε ότι την τρομάζει το πέρασμα του χρόνου, γιατί νιώθει ακόμη γεμάτη ζωή και όνειρα.
Όπως εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» της τηλεόρασης του Alpha, το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, δεν μπορεί να σκεφτεί ότι έχει μεγαλώσει, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι όταν ήταν μαθήτρια δεν θεωρούσε ότι ήταν από τις ωραίες του σχολείου.
Αρχικά, η Μπέσσυ Αργυράκη παραδέχτηκε ότι δεν είχε κατακτήσεις στο σχολείο και ότι δεν θεωρούσε ότι ήταν ωραία.
Όπως ανέφερε, υπήρχαν πιο όμορφες από εκείνη. «Δεν θυμάμαι να είχα κατακτήσεις στο σχολείο, εγώ ερωτευόμουν.
Μου άρεσαν κάποια αγόρια θυμάμαι αλλά δεν είχα ανταπόκριση. Δεν θεωρώ ότι ήμουν η ωραία, υπήρχαν άλλες ωραιότερες», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι την τρομάζει η ιδέα ότι τα χρόνια περνούν. «Με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου.
Όταν σκέφτομαι την ηλικία μου, νομίζω ότι αφορά την απέναντι, όχι εμένα, γιατί νιώθω τόσο γεμάτη ζωή, με όνειρα, που δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχω μεγαλώσει τόσο», κατέληξε.
Διαβάστε επίσης
Πέθανε ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Jeff Baena
Nosferatu: Ένα ριμέικ είναι πάντα δύσκολο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.