ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 02:48
MENU CLOSE

Χυδαιότητα Μασκ σε Τριντό: «Κορίτσι μου, δεν είσαι πια κυβερνήτης του Καναδά, οπότε δεν έχει σημασία τι λες»

08.01.2025 11:55

Με μια χυδαία επίθεση στον Τζάστιν Τριντό, ο Έλον Μασκ έβαλε το δικό του «στίγμα» στα περί… προσάρτησης του Καναδά στις ΗΠΑ από τον Τραμπ.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ προχώρησε σε αυτήν την κίνηση έχοντας προηγουμένως διατυπώσει σε συνέντευξη Τύπου οικονομικές απειλές κατά της Οττάβας.

Ως… επιστέγασμα των βλέψεων Τραμπ ήρθε το χυδαίο ποστ του Μακ, ο οποίος, απευθυνόμενος στον Τζάστιν Τριντό έγραψε: «Κορίτσι μου, δεν είσαι πια κυβερνήτης του Καναδά, οπότε δεν έχει σημασία τι λες».

Ο Τριντό βέβαια δεν είναι «κυβερνήτης» καμίας αμερικανικής πολιτείας…

Παραμένει πρωθυπουργός του Καναδά, μέχρι την επιλογή του αντικαταστάτη του, οπότε και θα παραιτηθεί, όπως έχει ανακοινώσει.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία για τις απειλές Τραμπ για την Γροιλανδία: «Η ΕΕ δεν θα ανεχτεί επιθέσεις στα σύνορά της»

Τραμπ και Μασκ «λυγίζουν» τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας – Εναρμονίζονται στα «θέλω τους» και καταργούν το fact cheking

Κίνα: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στην επαρχία Τσινγκχάι

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 01:52
Exit mobile version