Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένας άνδρας συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Αιγιαλείας από αστυνομικούς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς ανάρτησε την περασμένη Παρασκευή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο, στο οποίο προέτρεπε τους πολίτες σε ένοπλη εξέγερση και χρήση όπλων σε όποιον τους αντισταθεί.
Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, είναι σεσημασμένος για το ίδιο αδίκημα και έπειτα από καταδίκη του είχε αποφυλακιστεί το 2024. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αιγίου.
Διαβάστε επίσης:
Νάξος: Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις λαμπαδηφορίες (Video/Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.