Κίνημα Δημοκρατίας για Τέμπη: Πυρά κατά Σπίρτζη και Φάμελλου για την πρόταση «ειδικής επιτροπής»
«Προανακριτική Επιτροπή για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς κουκούλωμα» ζητά με νέα του παρέμβαση ο Στέφανος Κασσελάκης και το Κίνημα Δημοκρατίας στρέφoντας τα βέλη του στον Σωκράτη Φάμελλο και τον Χρήστο Σπίρτζη που προτείνου τη σύσταση νέας «ειδικής επιτροπής» για τα Τέμπη.
«Αυτό που τους ενώνει δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και η απονομή Δικαιοσύνης» αναφέρει στη συνέχεια με δηκτικό τρόπο μεταξύ άλλων το Κίνημα Δημοκρατίας.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Σε αγαστή συνεργασία οι κ.κ. Φάμελλος και Σπίρτζης επιχειρούν σήμερα να κοροϊδέψουν την κοινωνία και κυρίως τους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. Πρότειναν και οι δύο την ενεργοποίηση της «ειδικής επιτροπής» του άρθρου 86 παρ. 5, δηλαδή μιας εντελώς γνωμοδοτικής επιτροπής χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Προανακριτική Επιτροπή.
Μάλιστα, ο κ. Φάμελλος υιοθέτησε την πρόταση του κ. Σπίρτζη, αφού αυτή πρώτα είχε ήδη απορριφθεί (αιτιολογημένα με βάση το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής) από τον ΠτΒ κ. Κακλαμάνη.
Φάμελλος και Σπίρτζης ακολουθούν πιστά το παράδειγμα Μητσοτάκη και των «γαλάζιων» στελεχών του: απόπειρα συγκάλυψης, πολιτικά παιχνίδια και έλλειψη σεβασμού απέναντι στους πολίτες και στα θύματα.
Προφανώς αυτό που τους ενώνει δεν είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και η απονομή Δικαιοσύνης…
Η μόνη λύση είναι μία: Προανακριτική Επιτροπή για όλους, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς κουκούλωμα.
Αρκετά με τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.
Το Κίνημα Δημοκρατίας θα συνεχίσει να απαιτεί αλήθεια, διαφάνεια και Δικαιοσύνη».
Διαβάστε επίσης:
Ακόμα ένα όχι – στη γραμμή δεν υπάρχουν «Τσοβόλες» στη ΝΔ – στον 13ο και 14ο μισθό