Alpha: Η σειρά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» θα έχει κάτι απο… «Βέρα στο δεξί»
Το – απίθανο – 2004 είχε κάνει πρεμιέρα στο Mega η δραματική σειρά-που έμελλε να γίνει θρυλική- «Βέρα στο δεξί», σε σενάριο Έλενας Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση.
Καμια 20αριά χρόνια μετά, τη νέα σεζόν, οι δύο ηθοποιοί θα ξαναβρεθούν μαζί μπροστά στις κάμερες για τις ανάγκες της πλοκής στη σειρά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι», τη νέα πρόταση μυθοπλασίας εποχής του Alpha που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος και την προσαρμογή σεναρίου από το ομότιτλο βιβλίο της Λένας Μαντά κάνει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης.
Όμως θα εμφανίζονται μέσα από διαφορετικές ιστορίες– διαδρομές των κεντρικών χαρακτήρων.
Η ιστορία του μυθιστορήματος έχει κεντρικές φιγούρες πέντε (συν μια) γυναικείες φιγούρες.
Πέντε αδελφές, οι Μελισσάνθη, Ιουλία, Ασπασία, Πολυξένη και Μαγδαληνή, μεγαλώνουν µε τη μητέρα τους, Θοδώρα (Πέγκυ Τρικαλιώτη) σε ένα χωριό στον Όλυµπο, δίπλα σ’ ένα ποτάµι, με τον Γιώργο Χρυσοστόμου στο ρόλο του πατέρα.
Αυτό που επιθυµούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν.
Η µοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σηµεία του ορίζοντα αλλά θα έχουν «διαδρομές» με ανατροπές και δυσάρεστες εξελίξεις.
Ο Αλέξανδρος Σταύρου θα κάνει τον σύζυγο της Μελισσάνθης που την υποδύεται η Αναστασία Παντούση και ο Θάνος Λέκκας τον εραστή της.
Την Ιουλία υποδύεται η Νάνσυ Μπούκλη, τον σύζυγο της ο Μιχάλης Τιτόπουλος, την πεθερά της η Μαρία Τζομπανάκη και τον πεθερό της ο Βασίλης Χαλεκατεβάκης.
ην Ασπασία ενσαρκώνει η Έβελυν Ασουάντ, τον σύζυγο της υποδύεται ο Δημήτρης Αποστολόπουλος και την πεθερά της η Ιωάννα Μαυρέα.
Την Πολυξένη θα την δούμε από την Ευγενία Ξυγκόρου και τη Μαγδαληνή από την Ασημένια Βουλιώτη.
Εδώ ενεργοποιείται ηΤουμασάτου.
Διαβάστε επίσης
Σχεδόν αναλλοίωτη η τηλεθέαση του Mega την Παρασκευή (30/5), παραμένοντας πρώτο σε προτιμήσεις
ΣΚΑΪ: Επιστρέφει κι επίσημα ο Νίκος Φιλιππίδης
ΣΚΑΪ: Η «πατσαβούρα», το μπουρδούκλωμα και η «κυβίστηση» του Άρη Πορτοσάλτε