ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 03:26
MENU CLOSE

Περιστέρι: Ξεκαθάρισμα για ναρκωτικά «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από τους πυροβολισμούς - Βρέθηκε ταυτότητα

15.06.2025 09:24

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υπόθεση ναρκωτικών «βλέπουν» οι αρχές πίσω από τους πυροβλισμούς στο Περιστέρι, το βράδυ του Σαββάτου.

Το όπλο που κατασχέθηκε και οι επτά κάλυκες που περισυνελλέγησαν από το σημείο της συμπλοκή και το σημείο της καταδίωξης εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Σκηνές φαρ ουέστ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ του Σαββάτου όταν ο συνεπιβάτης της μηχανής άνοιξε πυρ εναντίον του οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ένα ακόμη άτομο, στη συμβολή των οδών Πελασγίας και Φαβιέρου, στην περιοχή του Περιστερίου.

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη με το αυτοκίνητο να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τη μηχανή του δράστη μέχρι την περιοχή του Χαϊδαρίου. Η καταδίωξη σταμάτησε στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Αγίας Τριάδας όπου τα δύο οχήματα αρχικά συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια έπεσαν σε σταθμευμένο ΙΧ το οποίο με τη σειρά του καρφώθηκε σε διερχόμενο αμάξι.

Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ενώ οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην καταδίωξη εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τη μηχανή και διέφυγαν πεζοί στα γύρω στενά.

Από το σημείο της συμπλοκής, στο Περιστέρι, αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 7 κάλυκες. Πληροφορίες αναφέρουν πως βρήκαν και κατάσχεσαν και ένα πιστόλι δίπλα στα δύο οχήματα στο Χαϊδάρι.

Διαβάστε επίσης:

Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (15/06): Σε πορτοκαλί συναγερμό 5 περιοχές της χώρας

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρούς ανέμους – Πού αναμένονται τοπικές καταιγίδες

Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες λόγω φωτιάς σε κοντινό σημείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 01:01
Exit mobile version