Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης ετοίμασαν ένα πρόγραμμα για το καλοκαίρι με τίτλο «Το πρώτο μου τριαντάφυλλο» και το παρουσιάζουν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, την Παρασκευή 11 Ιουλίου, σε μια έναστρη συναυλία.
Με αυτή την αφορμή η στιχουργός μίλησε στο topontiki.gr. Αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον ερμηνευτή που κρατάει χρόνια τώρα και μίλησε για την δισκογραφική της σύμπραξη μαζί του σε ολοκαίνουριο album που είναι διαθέσιμο και σε cd από την Panic Oxygen. Είπε χαρακτηριστικά ότι είναι κατόρθωμα σήμερα να τυπώνονται cd σε φυσική μορφή. Τέλος σχολίασε με τον δικό της τρόπο τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην παγκόσμια σκακιέρα.
Διαβάστε επίσης
Podcast – Ταξιδεύοντας με τον Βασίλη Κεχαγιά: Σ’ έναν άλλο κόσμο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.