Γάζα: Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν τον θάνατο 7 στρατιωτών τους
Επτά ισραηλινοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του ίδιου «συμβάντος» στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, έκαναν γνωστό σήμερα οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.
Τα στοιχεία του έβδομου πεσόντα δεν αποκαλύφθηκαν.
Δεν δόθηκε καμιά διευκρίνιση για τη φύση του «συμβάντος» που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο των επτά στρατιωτικών.
Άλλος στρατιώτης, που ανήκει στην ίδια μονάδα με τους έξι πεσόντες, τραυματίστηκε χθες σε διακριτό συμβάν στη Λωρίδα της Γάζας, πάντα κατά τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.
Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, 430 και πλέον στρατιωτικοί του Ισραήλ έχουν χάσει τη ζωή τους αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας.
Τουλάχιστον 56.077 Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητά τους άμαχοι, έχουν χάσει τη ζωή τους στην ευρείας κλίμακας ισραηλινή στρατιωτική εκστρατεία από τον Οκτώβριο του 2023, σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου Υγείας της κυβέρνηση της Χαμάς, που χαρακτηρίζονται αξιόπιστα από τον ΟΗΕ.
Διαβάστε επίσης:
Το Ιράν συνέλαβε 700 άτομα για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ