Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 33χρονο πορτοφολά, που μόλις είχε αρπάξει 635 ευρώ από την τσέπη επιβάτη του Μετρό, με τη βοήθεια συνεργού του, χτες το μεσημέρι στο Σταθμό «ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ».
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συλληφθείς, Χιλιανής καταγωγής, που επέβαινε σε συρμό μετρό, ήταν μαζί με άλλο συνεργό του, ο οποίος προκάλεσε τεχνητό συνωστισμό προσποιούμενος αδιαθεσία και τάση προς έμετο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον 33ρονο να αρπάξει τα χρήματα από την τσέπη του παθόντα.
Το συμβάν αντιλήφθηκε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακινητοποίησε τον 33χρονο και ενημέρωσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι οδήγησαν τον 33χρονο στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος.
Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον κάτοχό του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.
Διαβάστε επίσης:
Ξύλο σε… εκταφή στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν πατέρας και γιος
Φωτιά στη Φωκίδα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Πάτρα: 35χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για βιασμό
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.