ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 20:19
MENU CLOSE

Κλειστό το Φαράγγι της Σαμαριάς την Τρίτη λόγω καύσωνα

22.07.2025 00:21

Την απαγόρευση εισόδου στο Φαράγγι της Σαμαριάς την Τρίτη (22/7) ανακοίνωσε ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ), λόγω του καύσωνα που πλήττει τη χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη το προγνωστικό δελτίο της ΕΜΥ που αναφέρει ότι για αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου 2025 προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες για την περιοχή της Σαμαριάς έως 36 βαθμούς Κελσίου και για την περιοχή της Αγίας Ρουμέλης έως 37 βαθμούς Κελσίου και λόγω του ότι οι τιμές αυτές είναι άνω των εγκεκριμένων ορίων από την Αντιπεριφέρεια Κρήτης, ανακοινώνει ότι για την προστασία των επισκεπτών, των εργαζομένων και των ζώων εργασίας από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, το φαράγγι της Σαμαριάς θα μείνει κλειστό την Τρίτη 22 Ιουλίου 2025 και από τις δύο εισόδους του».

Διαβάστε επίσης:

Αγία Παρασκευή: Τι υποστήριξε στην απολογία της η πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή – Προφυλακιστέοι και οι 5 κατηγορούμενοι

Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Στη φυλακή και οι 5 κατηγορούμενοι – Η πρώην σύζυγος επιμένει στην αθωότητά της

Διαμαρτυρία φοιτητών την Τρίτη έξω από το υπουργείο Παιδείας: «Τα πανεπιστήμια δεν είναι φυλακές»

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 20:19
Exit mobile version