ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 18:31
MENU CLOSE

Άλιμος: Άγριο επεισόδιο σε beach bar - Ισραηλινός προκάλεσε Σύρο θεωρώντας τον Παλαιστίνιο κι εκείνος του δάγκωσε το αυτί

28.07.2025 14:13

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε beach bar στον Άλιμο, μεταξύ ενός Σύρου και ενός Ισραηλινού, με αφορμή την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Την ώρα του καβγά, ο Σύρος δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός Ισραηλινού.

Για το περιστατικό, που σημειώθηκε την Παρασκευή (25/7), περίπου στις 17:00, συνελήφθησαν και οι δύο εμπλεκόμενοι.

Ο Σύρος κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη και εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και ο Ισραηλινός για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ο Σύρος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για τις 30 Ιουλίου και παραμένει κρατούμενος, ενώ ο Ισραηλινός, που μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γεννηματάς, αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιτόπια απολογία του στον ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων στην περιφερειακή οδό

Φωτιές σε Εύβοια, Αττική και Κύθηρα – Κάηκαν 40.000 στρέμματα σε 48 ώρες – Δείτε τους χάρτες του Meteo

Εργατικό δυστύχημα στη Νάουσα – Νεκρός 61χρονος συντηρητής ασανσέρ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 18:29
Exit mobile version