ΤΡΙΤΗ 24.02.2026 17:52
MENU CLOSE

Μετά τον Δένδια και ο Στυλιανίδης ανησυχεί για τις δημοσκοπήσεις: «Το άγχος το έχω κι εγώ»

24.02.2026 14:04

Παρά το γεγονός ότι η ΝΔ είναι σταθερά μπροστά από τα υπόλοιπα κόμματα στις δημοσκοπήσεις, η καθίζηση της σε ποσοστά που δεν βγάζουν αυτοδυναμία, έχει προκαλέσει ανησυχία στην Πειραιώς.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, απάντησε στο αν ενστερνίζεται την ανησυχία του κ. Δενδια για τα ποσοστά της ΝΔ. 

«Όλοι έχουμε την αγωνία, την ανησυχία και την επιδίωξη να μεγαλώσει κι άλλο η ΝΔ  δηλαδή να μπορέσει να νικήσει τις επιπτώσεις κάποιων ενδεχομένως λανθασμένων επιλογών ή παραλείψεων κλπ και έξω από την δημοσκοπική ανθεκτικότητα που επιδεικνύει τα τελευταία χρόνια, να ανακτήσει το χώρο τον οποίο  παραδοσιακά είχε εκφράσει στις προηγούμενες εκλογές για να μπορέσει να είναι ο μεγάλος νικητής της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Η μια πλευρά εκφράζει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και η άλλη πλευρά δηλαδή ο κ.Δένδιας με τις δηλώσεις τους ουσιαστικά δεν υπονόμευσε αυτή την αισιοδοξία αλλά είπε ότι πρέπει να προσέξουμε» είπε και πρόσθεσε: «Το άγχος το έχω κι εγώ, όλοι το έχουμε το άγχος».

Ερωτηθείς μάλιστα για το αν πιστεύει ότι το DNA της παράταξης παραμένει ίδιο, σχολίασε πως πάντα υπήρχαν αποκλίσεις στο κόμμα, ενώ δεν έκρυψε πως δεν τον βρίσκει σύμφωνο το γεγονός ότι πολλά στελέχη άλλων κομμάτων εισήλθαν στη ΝΔ.

«Οι βασικές αρχές και ο κεντρικός προσανατολισμός της παράταξης είναι προς την κατεύθυνση που ήταν πάντα υπήρξαν όμως επιμέρους επιλογές που είχαν απόκλιση από αυτό κι αυτό μας στοίχισε. Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι ενδεχομένως δεν αξιοποιήσαμε ή δεν εμπιστευτήκαμε το σύνολο των γηγενών δυνάμεων, των δυνάμεων δηλαδή που γεννήθηκαν, ανδρώθηκαν, πολιτεύτηκαν, δημιούργησαν μέσα στην ΝΔ. Υπήρχε ένα overdose δανεικών δυνάμεων από άλλα κόμματα πράγμα το οποίο είναι μεν καλό γιατί σε διευρύνει, αλλά δεν πρέπει αυτό να σου επηρεάζει τον βασικό αξιακό κώδικα που σε έχει καταστήσει μεγάλο κόμμα και ανθεκτικό στο πέρασμα των χρόνων».

Διαβάστε επίσης:

Η ΝΙΚΗ κινείται βλέποντας την Καρυστιανού να… έρχεται

Η συγκινητική τοιχογραφία με τους εκτελεσθέντες της Καισαριανής στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών

Πάτρα: Νέα επίθεση με μπογιές στο γραφείο της Αλεξοπούλου

ΤΡΙΤΗ 24.02.2026 17:50
Exit mobile version