ΤΕΤΑΡΤΗ 25.02.2026 00:22
MENU CLOSE

Σοκαριστικό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Οδηγός μηχανής εκσφενδονίζεται σε κολώνα μετά από σύγκρουση με ΙΧ - Σκληρές εικόνες

24.02.2026 21:11

Σοβαρό τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της συμβολής της με τη Λάμπρου Κατσώνη στην Καλλιθέα.

Αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, να εκσφενδονιστεί από την μηχανή και να πέσει πάνω σε κολώνα. Στο σημείο επικράτησαν στιγμές πανικού. Περαστικοί σταμάτησαν και προσπαθούσαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στον τραυματία ενώ ακόμα και μια νοσηλεύτρια προσπαθούσε για ώρα να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με το MEGA, οι περαστικοί σταμάτησαν ακόμη και ιδιωτικό διερχόμενο ασθενοφόρο με τους διασώστες να προσπαθούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τραυματίας ενώ στην αρχή φαινόταν να έχει σφυγμό, όσο περνούσε η ώρα, ολοένα και έπεφτε.

Ο μοτοσικλετιστής έφυγε από το σημείο χωρίς τις αισθήσεις του, και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας ενώ ο οδηγός του ΙΧ, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί, σε κατάσταση σοκ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στη ΜΕΘ του Ρίου βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Έφτασε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Κρίσιμα τα επόμενα τρία εικοσιτετράωρα για τον Έβρο: Παραμένει το Red Code – 150.000 στρέμματα έχουν καλυφθεί από νερό (Photos/Video)

Κώστας Δόξας: Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του – Θα εκτίσει 4 μήνες από τα 3 χρόνια της ποινής φυλάκισης

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.02.2026 00:13
Exit mobile version