search
ΔΕΥΤΕΡΑ 19.10.2026 14:47
MENU CLOSE

Το ΠΑΣΟΚ ζητά την αποπομπή του Μπεκίρη από το γραφείο του πρωθυπουργού

19.10.2026 14:17
pasok_trikoupi

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Την απομάκρυνση του Μιχάλη Μπεκίρη από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, ζητάει το ΠΑΣΟΚ. «Ο κ. Μπεκίρης δεν μπορεί να παραμένει διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή», τονίζει σε ανακοίνωση του που εξέδωσε στον απόηχο δημοσιευμάτων για την έλλειψη ΦΕΚ διορισμού του και την «ενδεχόμενη απουσία» πτυχίου του.

Στην ανακοίνωση του για το θέμα με τον Μιχάλη Μπεκίρη το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η κυβέρνηση «αποδέχεται πλήρως» το επιχείρημα Μπεκίρη ότι κατέχει τη θέση ως «εθελοντής».

«Και την ίδια στιγμή ενώ αποδέχονται τον πρωτοφανή ισχυρισμό ότι μπορεί να βρίσκεται σε μια τέτοια θέση χωρίς ΦΕΚ διορισμού, ο κ. Μαρινάκης απέφυγε να τον υπερασπιστεί στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών» τονίζουν στη Χ. Τρικούπη.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «είναι ξεκάθαρο πως μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας σχετικά με την έλλειψη ΦΕΚ διορισμού και την ενδεχόμενη απουσία πτυχίου, ο κ. Μπεκίρης δεν μπορεί να παραμένει διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή».

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης στα εγκαίνια του υπερυπολογιστή «ΔΑΙΔΑΛΟΣ»: «Επενδύουμε στο μέλλον – Δεν δαπανούμε χρήματα που δεν έχουμε» (photos/videos)

Καύσιμα: Η κυβέρνηση ελπίζει σε «λευκό καπνό» από Βρυξέλλες για νέα μέτρα στήριξης – Μοναδικό σωσίβιο ως τότε η… ΔΕΘ

Παραιτήθηκε και επίσημα από βουλευτής ο Χάρης Μαμουλάκης – Με 11 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχεται την έδρα ο Σωκράτης Βαρδάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.10.2026 14:47