search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:53
MENU CLOSE

Χρυσαυγίτες βουλευτές «τίναξαν στον αέρα» την ενημέρωση του Καμμένου στη Βουλή

17.02.2016 11:28
Χρυσαυγίτες βουλευτές «τίναξαν στον αέρα» την ενημέρωση του Καμμένου στη Βουλή   - Media

Το χειρότερο τους πρόσωπο έδειξαν, για ακόμη μια φορά, οι χρυσαυγίτες βουλευτές με τον καυγά που έστησαν κατά την διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης, λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος, της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής

 

Το χειρότερο τους πρόσωπο έδειξαν, για ακόμη μια φορά, οι χρυσαυγίτες βουλευτές με τον καυγά που έστησαν κατά την διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης, λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος, της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, την οποία ενημερώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ενώ στην αίθουσα βρίσκονταν και ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς και ο Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησαν σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά των επιτελών του στρατεύματος, χαρακτηρίζοντας τους ως «προδότες» και «φιλιππινέζες των προσφύγων» ενώ με τον ίδιο τρόπο απευθύνονταν και προς τον Πάνο Καμμένο.

Η συνεδρίαση διακόπηκε καθώς η αναταραχή ήταν μεγάλη ενώ ζητήθηκε από τους χρυσαυγίτες βουλευτές να αποχωρήσουν από την αίθουσα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν και δεν έφευγαν από την συνεδρίαση με αποτέλεσμα να κληθεί ο Φρούραρχος της Βουλής.

Τελικά παρουσία του Φρουράρχου και αφού πρώτα πήραν στα χέρια τους την έγγραφη ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής που ζητούσαν την αποχώρηση τους, ο Χρήστος Παππάς και ο Ηλίας Κασιδιάρης βγήκαν εκτός της αίθουσας και η συνεδρίαση ξεκίνησε και πάλι. Πληροφορίες φέρουν τους δυο χρυσαυγίτες βουλευτές να τραβούσαν βιντεάκια την ώρα του καυγά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:50