search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:45
MENU CLOSE

Στις κάλπες σήμερα η Ν.Δ. για εκλογή συνέδρων – Η δήλωση Μητσοτάκη

03.04.2016 09:49
Στις κάλπες σήμερα η Ν.Δ. για εκλογή συνέδρων - Η δήλωση Μητσοτάκη - Media

Ξεκίνησε η πρώτη από τις τρεις εκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων, πριν από την έναρξη των εργασιών του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της γαλάζιας παράταξης. 

 

Ξεκίνησε η πρώτη από τις τρεις εκλογικές εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων, πριν από την έναρξη των εργασιών του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της γαλάζιας παράταξης.

Στελέχη, φίλοι και οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας προσέρχονται σήμερα στις κάλπες για να εκλέξουν τους συνέδρους που θα μετέχουν στις εργασίες του 10ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματός τους που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 22 έως και τις 24 Απριλίου.  

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε στην Κηφισιά και αμέσως μετά δήλωσε:
​ 
«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη παράταξή μας, για τη Νέα Δημοκρατία. Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας. Και το  10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχή πολιτική δύναμη στον τόπο».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:45