search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 21:30
MENU CLOSE

Ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας αυτής της δολοφονίας ήταν ένας… παπαγάλος

28.06.2016 12:45
Μυστήριο: Δεκάδες παπαγάλοι βρέθηκαν νεκροί με αίμα να έχει τρέξει από τα μάτια τους (Photo) - Media

Ένας εισαγγελέας στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών εξετάζει το ενδεχόμενο κατά πόσον το κρώξιμο ενός ομιλούντα παπαγάλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο για μια δίκη για δολοφονία.

 

Ένας εισαγγελέας στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών εξετάζει το ενδεχόμενο κατά πόσον το κρώξιμο ενός ομιλούντα παπαγάλου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο για μια δίκη για δολοφονία.

Η Γκλένα Ντέραμ, 48 ετών, κατηγορείται πως δολοφόνησε τον σύζυγό της Μάρτιν μπροστά στο κατοικίδιό τους το 2015.Συγγενείς του θύματος πιστεύουν ότι το κατοικίδιο ζώο άκουσε το ζευγάρι να τσακώνεται και έκτοτε επαναλαμβάνει τα τελευταία λόγια που άκουσε.

Ο εισαγγελέας λέει ότι είναι ασαφές εάν το πουλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο. «Είναι κάτι που θέλουμε να εξετάσουμε για να καθοριστεί αν είναι αξιόπιστο να χρησιμοποιήσει ή αν είναι πληροφορίες που χρειαζόμαστε» αναφέρει ο εισαγγελέας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Γκλένα, κατηγορείται πως πυροβόλησε πέντε φορές τον σύζυγό της, πριν στερέψει το όπλο στον εαυτό της σε μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Η πρώην σύζυγος του κ Ντέραμ, ο οποία κατέχει πλέον τον παπαγάλο πιστεύει πως το πτηνό επαναλαμβάνει την τελευταία φραση που ακούστηκε

«Μην πυροβολείς» και μετά κρωξίματα τα οποία ενδεχομένως να αντιστοιχούν στον θόρυβο από τους πυροβολισμούς.

Οι γονείς του θύματος πιστεύουν και εκείνοι πως ο παπαγάλος ήταν παρόν στο περιστατικό και πως έχει πληροφορίες για τη δολοφονία του γιoυ τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42