search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:50
MENU CLOSE

Τραμπουκική εισβολή της Χρυσής Αυγής στην ΕΣΗΕΑ με επικεφαλής υπόδικους βουλευτές (Video)

12.12.2016 14:26
Το twitter γλεντάει τους ναζί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή - Media

 

Λαγός, Παναγιώταρος και Μπαρμπαρούσης μαζί με 50 μαυροντυμένους χρυσαυγίτες, εισέβαλλαν στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ και σαν γνήσια τέκνα των ναζιστών SA, φώναξαν, έβρισαν, προκάλεσαν, απείλησαν, «πούλησαν» πατριωτισμό και στη συνέχεια με στρατιωτικό βηματισμό αποχώρησαν.

Στον τρίτο όροφο της Ένωσης Συντακτών γινόταν ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών». Οι υπόδικοι βουλευτές μαζί με τα SA τους, μπήκαν με άγριες διαθέσεις στην αίθουσα και άρχισαν να βρίζουν και να προκαλούν.

«Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» και «Έξω οι Τούρκοι από την Ελλάδα» ήταν τα συνθήματα που είχαν απομνημονεύσει οι χρυσαυγίτες και φώναζαν, ενώ με στρατιωτικό παράγγελμα αποχώρησαν από την εκδήλωση. 

ΣΥΡΙΖΑ: Γνήσιοι απόγονοι των Ταγμάτων Εφόδου οι χρυσαυγίτες

«Οι συγκεκριμένοι εγκληματίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά γνήσιοι απόγονοι των Ταγμάτων Εφόδου και των εγχώριων συνεργατών των ναζί» γράφει σε ανακοίνωσή του για την εισβολή των χρυσαυγιτών στην ΕΣΗΕΑ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η εγκληματική οργάνωση έδειξε ξανά το πραγματικό της πρόσωπο. Η  σημερινή εισβολή των νεοναζί σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ, με επικεφαλής   τους υπόδικους  βουλευτές Λαγό,  Παναγιώταρο και Μπαρμπαρούση,  οι προπηλακισμοί, τα υβριστικά συνθήματα και οι απειλές,  αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, ότι  οι συγκεκριμένοι εγκληματίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά γνήσιοι απόγονοι των Ταγμάτων Εφόδου και των εγχώριων συνεργατών των ναζί.

Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση απέναντι στην ιστορία αυτού του τόπου,  να υψώνουμε τοίχο απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό.  Δημοκρατικό καθήκον κάθε πολίτη και κάθε πολιτικού κόμματος είναι η κοινωνική και πολιτική απομόνωση του εγκληματικού μορφώματος».

Θεοδωράκης: Η ΧΑ επιμένει στον τραμπουκισμό

Με ανάρτηση του στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε την εισβολή βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΑ:

“Η Χρυσή Αυγή παρά τα χάδια Καμμένου – Παρασκευόπουλου επιμένει στον τραμπουκισμό. Η σύγκλιση, σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προφανώς αναβάλλεται.”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:46