search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:15
MENU CLOSE

«Μείνετε σπίτια σας» – Έκκληση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας – Εγκλωβίστηκαν οδηγοί Ι.Χ. από τις σφοδρές καταιγίδες στην Αττική

29.07.2018 11:33
«Μείνετε σπίτια σας» - Έκκληση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί Ι.Χ. από τις σφοδρές καταιγίδες στην Αττική  - Media

 

Και 16 κλήσεις για απεγκλωβισμούς οδηγών που παγιδεύτηκαν μέσα στα αυτοκίνητά, λόγω της κακοκαιρίας, δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έλαβε περισσότερες από 230 κλήσεις για παροχή βοήθειας στην Αττική. 

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η κακοκαιρία στην Αττική, με τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα, η πυροσβεστική άρχισε να δέχεται τις πρώτες κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων και κοπές δένδρων (έξι περιπτώσεις) στα Δυτικά Προάστια, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και τα βόρεια προάστια. 

Έκλεισαν σταθμοί του Μετρό

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό «Πανόρμου» και «Νομισματοκοπείο», λόγω συσσώρευσης υδάτων και στις δύο αποβάθρες και διακοπών ρεύματος αντίστοιχα. 

«Τα μάτια σας 14»

Στο μεταξύ, με επείγον μήνυμα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών και ζητά από τα ΜΜΕ να μεταδώσουν το μήνυμα «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» κατά τις μετακινήσεις τους. 

Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση

Από την κακοκαιρία στην Αττική έχουν δημιουργηθεί και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, κυρίως στις περιοχές του Καματερού και του Κόκκινου Μύλου.

Κλειστή και η Χαμοστέρνας 

Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης κλειστή είναι αυτή την ώρα:

1) Η οδός Πειραιώς, από Χαμοστέρνας μέχρι Πέτρου Ράλλη. 

2) Η λεωφόρος Μεσογείων, από το ύψος του νοσοκομείου Σωτηρία μέχρι τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

3)H οδός Καυτατζόγλου, από την οδό Πατησίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

4) Η οδός Μιχαλακοπούλου, από το ύψος του Πύργου των Αθηνών προς τη λεωφόρο Μεσογείων.

5) H οδός Αγίου Αθανασίου, στο Μαρούσι, από την οδό Κονίτσης μέχρι την οδό Σώρου.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευσή τους από τα συγκεκριμένα σημεία. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:12