search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:08
MENU CLOSE

Παίκτες της Ντουντελάνζ σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό» κάτω από την Ακρόπολη (Photos)

08.11.2018 13:31
Παίκτες της Ντουντελάνζ σχημάτισαν τον «αλβανικό αετό» κάτω από την Ακρόπολη (Photos) - Media

 

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε φωτογραφία παικτών της Ντουντελάνζ από την Ακρόπολη, όπου σχηματίζουν τον μεγάλο αετό της Μεγάλης Αλβανίας.

Το αποψινό παιχνίδι της ομάδας από το Λουξεμβούργο με τον Ολυμπιακό, για τους ομίλους του Europa League, μικρή σημασία έχει για τους παίκτες της, καθώς οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση έχουν σχεδόν εξαλειφθεί για την ομάδα του Λουξεμβούργου.

Έτσι συνδυάζει τον αποψινό αγώνα με τον τουρισμό, δεδομένης της επίσκεψης της «σταχτοπούτας» στο θεσμό, στην Ακρόπολη.

Μεταξύ των πολλών φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της Ντουντελάνζ στο Facebook, αλγεινή εντύπωση έκανε μια από αυτές, στην οποία ο επιθετικός, Πάτρικ Στουμπφ, καθώς και ο μέσος, Λεβάν Κένια, κάνουν μια χειρονομία που παραπέμπει στον αλβανικό αετό.

Το οξύμωρο είναι η χειρονομία που ήδη σχολιάζεται αρνητικά στα social media προήλθε από έναν Γερμανό και έναν Γεωργιανό παίκτη και γενικώς, η Ντοντελάνζ δεν διαθέτει στο ρόστερ της κάποιον Αλβανό ποδοσφαιριστή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:06