search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:01
MENU CLOSE

Λάρισα: «Κεραυνοβολήθηκε» στις γραμμές του ΟΣΕ – Σε σοβαρή κατάσταση νεαρή κοπέλα (Photos)

30.12.2020 17:58
Λάρισα: «Κεραυνοβολήθηκε» στις γραμμές του ΟΣΕ – Σε σοβαρή κατάσταση νεαρή κοπέλα (Photos) - Media

 

Νεαρή κοπέλα χτυπήθηκε από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς του ΟΣΕ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα, στην περιοχή του Μεζούρλου.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η 18χρονη κοπέλα «κεραυνοβολήθηκε» την ώρα που βρίσκονταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο, πιθανότατα από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς. Μαζί της ήταν κι ένας νεαρός, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

Μαρτυρίες για δυνατή έκρηξη

Σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, νωρίτερα είχε ακουστεί μία δυνατή έκρηξη.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε σοβαρή.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό ατύχημα στη Λάρισα, με το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών από τη διέλευση των γραμμών του ΟΣΕ μέσα από την πόλη, να έρχεται για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο. Μόλις πριν από τρία χρόνια σχεδόν στο ίδιο σημείο, ένας 15χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες εβδομάδες μετά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:01