search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:18
MENU CLOSE

Ανοησία δίχως τέλος: Στάθηκε όρθιος μπροστά από τα άλογα που έτρεχαν σαν «δαιμονισμένα» σε ιπποδρομίες (Video)

01.02.2021 16:21
Ανοησία δίχως τέλος: Στάθηκε όρθιος μπροστά από τα άλογα που έτρεχαν σαν «δαιμονισμένα» σε ιπποδρομίες (Video) - Media

 

Κάποιος είχε πει κάποτε για να δώσει τη διάσταση της επικινδυνότητας του ανόητου ανθρώπου: «Μην πλησιάσεις ποτέ ταύρο από μπροστά, γάιδαρο από πίσω και ανόητο από παντού»
Το βίντεο που θα δείτε συνέβη στη Νέα Ζηλανδία κατά τη διάρκεια των ιπποδρομιών του Wellington Cup στην πόλη Τρέντχαμ. Εντελώς ξαφνικά και προτού τον καταλάβει κάποιος, ένας άνδρας με λευκό πουκάμισο, πήδησε το κιγκλίδωμα και πήγε και στάθηκε σαν άγαλμα στη μέση της πίστας. 
Τα άλογα ερχόντουσαν κατά πάνω του και έτρεχαν σαν δαιμονισμένα. Τελικά ο ανόητος ήταν και τυχερός αφού όχι μόνο δεν τον χτύπησε κάποιο άλογο που θα τον σκότωνε, αλλά και κανένα άλογο και αναβάτης δεν τραυματίστηκαν
Ο αναβάτης Danielle Johnson αναφέρθηκε στο περιστατικό και είπε: «Είναι πολύ τυχερός που δεν ποδοπατήθηκε. Οι περισσότεροι από εμάς τον είδαμε την τελευταία στιγμή», ενώ η παρουσιάστρια των αγώνων, Emily Bosson σχολίασε: «Αυτός ο τύπος δεν κατάλαβε σε τί κίνδυνο έβαλε, όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους υπόλοιπους».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:16