search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:37
MENU CLOSE

Άδωνις: «Κόφτη» στα sms για σούπερ μάρκετ και άθληση εξετάζει η κυβέρνηση

08.02.2021 09:53
Άδωνις: «Κόφτη» στα sms για σούπερ μάρκετ και άθληση εξετάζει η κυβέρνηση - Media

 

Τις πληροφορίες που θέλουν το μέτρο του «κόφτη» στα sms να βρίσκεται υπό συζήτηση, επιβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, αν και ο ίδιος δήλωσε αντίθετος.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που φέρουν την κυβέρνηση να σκέφτεται να βάλει «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω sms, ιδίως στους κωδικούς 2 και 6, που αφορούν τις αγορές και την άθληση, σημείωσε ότι όντως αυτό το σενάριο υπάρχει στο τραπέζι, αλλά ο ίδιος είναι αντίθετος και το θεωρεί πρακτικά ανεφάρμοστο.

Προβληματίζουν οι ουρές στα σούπερ μάρκετ

Ο ίδιος εξέφρασε προβληματισμό για το κλείσιμο των λαϊκών αγορών που θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς όπως είπε αναμένεται να εντείνει το πρόβλημα του συνωστισμού στα σούπερ μάρκετ.

Καμία παραβίαση των μέτρων στην Ικαρία

Ο ίδιος, σχολιάζοντας το κορωνογεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία ακολούθησε σκληρή γραμμή Σκληρή γραμμή μη δεχόμενος κανένα, έστω επικοινωνιακό λάθος.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εξέφρασε την άποψη ότι σεν υπήρξε καμία παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στο περιβόητο γεύμα στο νησί.

«Η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του κύριου Πρωθυπουργού. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει οτι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του Πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών», δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42