search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Ο Τομ Χανκς υποδύεται σε 7 λεπτά όλους τους αγαπημένους του ρόλους (Video)

25.03.2015 18:27
Τομ Χανκς για κορωνοϊό: «Ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν» - Media

Από Forest Gump σε ναυαγό και σε… Αμερικανό στρατιώτη στην Νορμανδία μόλις σε  7 λεπτά. Τόσα χρειάστηκε ο Τομ Χανκς για να υποδυθεί κάθε ρόλο που έχει ερμηνεύσει σε όλη του την καριέρα.

Από Forest Gump σε ναυαγό και από ναυαγό σε… Αμερικανό στρατιώτη στην Νορμανδία μόλις σε  7 λεπτά. Τόσα χρειάστηκε ο Τομ Χανκς για να υποδυθεί κάθε ρόλο που έχει ερμηνεύσει σε όλη του την καριέρα.

Σε επίσκεψη του στην εκπομπή «The Late Late Show», την οποία ανέλαβε πρόσφατα ο Τζέιμς Κόρντεν, ο πασίγνωστος Αμερικανός ηθοποιός παρουσιάζει όλη του την φιλμογραφία με έναν απολαυστικό τρόπο.

Αφού κάνει την εμφάνιση του στην κάμερα και χαιρετά τον παρουσιαστή, ο Τομ Χανκς δεν αφήνει πολύ χρόνο να περάσει και ξεκινά να υποδύεται τους γνωστούς ρόλους. Από τη μεριά του ο Κόρντεν μπαίνει σε βοηθητικό ρόλο, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο τους χαρακτήρες που συνόδευαν τον γνωστό ηθοποιό.

Οι δύο άνδρες αφιερώνουν λίγα μόλις δευτερόλεπτα για κάθε ταινία, αναπαριστώντας μια μικρή σκηνή της. Μέσα σε κλάσματα το πλάνο, αλλά και οι ενδυματολογικές επιλογές, αλλάζουν για να παρουσιαστεί ο επόμενος ρόλος. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:00